Çelik Kasabı et ve et ürünleri üretip satma yolculuğuna 1960 lı yıllarda, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde başlamıştır. Hedefi her zaman, en kaliteli ürünü üretmek olan Çelik Kasabı başlangıçta sadece parçalanmış et ve et ürünleri alıp satarken, bugün paketlenmiş Akçaabat köftesi, hazır kıyma, pirzola, biftek,sucuk ve kuşbaşı et ürünlerini üretip piyasaya sunmaktadır. Toplam 600 metrekarelik kapalı alana kurulan Çelik Kardeşler et tesisinde 6 ton/günlük karkas et parçalama ve ürüne işleme kapasitesi mevcuttur. Çelik Kasabı, her gün daha iyiye giden üretim kadrosu ve AR-GE çalışmalarıyla sektöründe öncü firma olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.