top of page

Çelik Kasabı et ve et ürünleri üretip satma yolculuÄŸuna 1960 lı yıllarda, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde baÅŸlamıştır. Hedefi her zaman, en kaliteli ürünü üretmek olan Çelik Kasabı baÅŸlangıçta sadece parçalanmış et ve et ürünleri alıp satarken, bugün paketlenmiÅŸ Akçaabat köftesi, hazır kıyma, pirzola, biftek,sucuk ve kuÅŸbaşı et ürünlerini üretip piyasaya sunmaktadır. Toplam 600 metrekarelik kapalı alana kurulan Çelik KardeÅŸler et tesisinde 6 ton/günlük karkas et parçalama ve ürüne iÅŸleme kapasitesi mevcuttur. Çelik Kasabı, her gün daha iyiye giden üretim kadrosu ve AR-GE çalışmalarıyla sektöründe öncü firma olma yolunda ilerlemeye devam etmektedir.
bottom of page